fredag 16. april 2010

sunshine award og vårsysler


 Jeg var heldig å motta min første award i dag. Hurra! Awarden kom fra min gode venninne og utrolige dyktige sminkeblogger Aina med Pudderkvastrabagast (fantastisk navn!) Med denne awarden fulgte det en liten betingelse, nemlig at jeg skulle dele mine favoritt-blogger og bringe awarden videre, og det skal jeg selvsagt gjøre. Men dette er ikke noe man skal ta lett på så jeg må be om bittelitt betenkningstid så jeg er helt sikker på at de rette bloggerne blir hedret;)


Her har det blitt lite blogging i det siste gitt... Sola har nemlig tittet frem og da må man bruke tiden ute når man har en hage som trenger litt oppmerksomhet. I fjor var første år med hage, men da var det så mye annet som skjedde med fødsel, sykdom, deilig lang utenlands ferie og ellers drittvær mesteparten av sommeren. Hagen hadde stått uten å bli gjort noe med i flere år før vi overtok og fjoråret var det kun det mest nødvendige som ble gjort, bortsett fra at min utrolige snille og hjelpsomme far gikk til angrep med motorsag på en buskfuru hekk som så hadde gått over til å bli en ekte urskog. I år skal vi ta igjen det tapte, forhåpentligvis da... Eplehagen ser ut som et katastrofe-område da vi har tatt beskjæringen på alvor og fjernet minst halvparten av de 15 trærne.


Samuel er ikke rare hjelpen i hagen og foretrekker å bruke tiden i dyp samtale med nabokatten .


Det er vel egentlig bare balkongen som vits i å vise frem foreløpig. Stemorsblomstene er på plass i balkongkassene og tusenfryden (?) på bordet.

 Samuel har fått seg yndlingsplass under bordet


Juletrefoten  er blitt lysestake.
 Ha en fortsatt nydelig vår!


5 kommentarer:

 1. Så deilig for Samuel å være ute. Hvor har du funnet blåveis? Jeg har akkurat funnet hestehov jeg. Ta en tur på den nye kafeen en dag til uken kanskje?

  SvarSlett
 2. Så vakre bilder- så ut som om gutten din koser seg der ute på terrassen, under bordet:) thihi..

  Ha en vakker helg:) klemmer

  SvarSlett
 3. Tipper det blir råflott i hagen deres etterhvert - kan jo ikke akkurat klage på verken beliggenhet eller størrelse ;) Kos dere i vårsola!

  SvarSlett
 4. Hei,
  kikket inn hos deg tidligere og så da henvisning til nettsiden "Tapeten der 70er". Nå har jeg også bestilt samples derfra. Lurer litt på når de kommer pga flyproblemer, men men. Morsomt at den tapeten jeg kjøpte i en bruktbutikk og har pimpet Laproighhylsen med, den fant jeg også på det nettstedet.

  SvarSlett
 5. Hei Trine.

  Takk for kommentar og brødboksen er i fra
  IB Laursen og finnes i flere farger. Er super fornøyd med den selv.

  Det er godt å bruke litt tid ute i solen nå når man har mulighet. Merker at det begynner å bli kaldere. Jeg er utrolig glad i høsten og nyter denne årstiden med fulle drag.

  Ha en fin dag og håper det går framover i hagen.

  SvarSlett