søndag 14. mars 2010

♥gamle kreativiteter♥
De siste par ukene har vært preget av kreativ idetørke, noe bloggen har blitt sterkt skadelidende av. Jeg regner med at denne tilstanden ikke kommer til å være evig-varende, så inntil jeg har noe nytt å dele med dere kan jeg jo heller mimre litt over "gamle kreativiteter".Jeg tenkte å starte med rommet til lillegutt. Barnerom er morsomme! Ikke at jeg har så strenge regler for hva som er lov og ikke lov ellers i huset, men det er liksom lov å gå enda litt lengre med farger og stæsj og rare ting på et barnerom. Jeg føler ikke at rommet er helt "ferdig" enda, men det må vel uansett forandres et utall av ganger i årene som kommer. Skulle jammen ikke forundre meg om han vil ha et ord med i laget selv etterhvert også.Sengen var det første jeg gikk til innkjøp av da jeg begynte å shoppe småbarnsting i GOD tid før fødselen. Fant den på "finn" og falt pladask og da er det liksom litt risikabelt å vente med å kjøpe fordi det var hmmm... en 5-6 måneder til gullet skulle bli født og enda 5-6 måneder før den skulle bli tatt i bruk. Her var det bare å slå til!  

 


Over senga henger denne lampa; også en "falle-pladask-forelskelse" som bare måtte i hus. "Zzzoolight" heter den og er vel den dyreste lampa i huset.Jeg lurte lenge på hva han skulle få i navnefest-gave som kunne være noe som var "evig-varende" og endte til slutt opp på kunst. Jeg lette etter noe som kunne passe på et barne-rom, men som ikke er for barnslig til at det ikke kan henges på veggen når hybel-livet venter. Etter flere timer på "etsy"fant jeg dette laget av en amerikansk kunstner (husker ikke navnet, men hvis noen er virkelig interessert kan jeg sikkert finne ut av det). Hvert bilde representer en blindeskrift-bokstav (heter det det?) og staves da "LOVE". Mulig litt i søteste laget for en gutt, men han trenger jo ikke å fortelle kameratene sine om "det skjulte budskapet" med mindre han har veldig lyst;) Uansett fint synes nå jeg!

 


Ellers er jeg stor fan av wall-stickers, både for liten og stor. Denne høydemåleren er fra Panduro, de har noen fine til en billig penge, men min erfaring fra wall-sticker verdenen er at man får det man betaler for. For at de i det heletatt skal sitte må man ha en helt plan flate.


Denne er fra supernice, en helt annen kvalitet og en helt annen pris, og et helt fantastisk utvalg!"Mine første sko..." - ikke dårlig å starte med converse. Håper han får litt billigere smak etterhvert!


Med lite rom og skråtak må man være litt kreativ i møbleringen. Disse kassene fra ellos passet perfekt når de ble satt på skrå.

Her er et gammelt lite bord blitt malt grønt med tavlemaling på bordplata. Krakkene var opprinnelig "voksen-krakker" og fikk sagd av beina og malt i samme farge. På sitteflaten er det limt på en serviett med decoupage-teknikk. Decouppage er fantastisk! Verdenskartet i bakgrunnen er et stoff kjøpt på Åhlens, hengt på en gardinstang. Heller ikke bunnen av lekekassa har unnslippet decoupage-manien min!

Gyngehesten er fra min barndom, men har vært igjennom en extreme makeover og passer nå like godt inn på blitz som et barnerom;)

2 kommentarer:

  1. De bildene han fikk til navnefesten var jo kjempe fine,og gøy for han å ha. Er nok en stund siden jeg har vært på rommet til lillegutt ja, for her har det kommet mye nytt. Sees i morgen.

    SvarSlett
  2. *hei! for et herlig barnerom, og for en herlig blogg du har! gleder meg til å skrolle meg nedover i bloggen! fin kveld til deg* vigdis

    SvarSlett