torsdag 18. februar 2010

♥Ny-gamle møbler♥


Da er "finn-gis-bort" møblene  i hus og jeg ble stor fornøyd:) Herlige 30-talls håndlagde tremøbler. Så mange snille folk som finnes! Jeg fikk en liten speilkommode, men den ble bært rett i kjelleren i flere deler så den kommer det ikke noe bilde av enda. Og så fikk jeg dette nattbordet, men det har jeg skumle planer for og er nok ferdig i sitt liv som nattbord.


Planene inkluderer en stikksag så de er virkelig skumle, men de kommer vi tilbake til senere;) Planene inkluderer også en vaskebøtte og en pensel med litt maling på, men jeg må i tenkeboksen en liten stund før jeg setter i gang.


Ellers så var det enda godt at jeg ble fornøyd med møblene for Åhlens var skuffende i går. Gudskjelov egentlig, for planen min var egentlig å ha en kjøpefri periode nå, og styre unna alle fristelser, men når man får et rabattkort i posten virker det så lurt å benytte seg av det... Så det enste som fikk bli med hjem fra Oslo bortsett fra gratis møbler var disse fine serviettene fra Kremmerhuset. De falt jeg helt for og man kan virkelig ikke få nok servietter:)

 Klem fra

2 kommentarer:

  1. Kjempeflott nattbord, men hva er egentlig planen din? Tenke, tenke...

    SvarSlett