lørdag 20. februar 2010

♥pickles♥

Jeg er i utgangspunktet ikke noe strikke-menneske, eller noe annet tradisjonelt håndarbeidsmenneske for den saks skyld, men nå som jeg er blitt medlem av en strikke-klubb så har jeg selvsagt begynt å strikke. For dette er faktisk en strikkeklubb hvor vi strikker! I tillegg til å skravle og spise gode ting selvsagt. I dag fullførte jeg denne halsen. 
Jeg var temmelig skeptisk til prosjektet så lenge jeg var i strikkefasen, men når jeg fikk sydd den sammen i dag og ikke minst tatt den på ble jeg riktig fornøyd! (selv om ansiktsuttrykket mitt vel ikke ser så overbevisende ut!) Har til og med prøvd den ute i dag i -10 og sterk sno og den bestod testen. Og den er altså så lett å lage at selv et ikke strikkemenneske kan strikke den ferdig på en kveld eller to. Og oppskriften finner du altså på pickles. Syntes fargene de hadde brukt her var enda finere enn på min, men dette garnet er visst gått ut av produksjon og de hadde ikke noe som lignet på mine to lokale garnbutikker.
Pickles har mange andre herligheter også. Det første prosjektet jeg heiv meg på da jeg begynte strikkingen i høst var denne puffen:, Puff DaddyRiktignok ble den litt skjev og rar, men jeg er av den oppfatning at hjemme-mekka ting skal se hjemme-mekka ut (heldigvis for meg) og den har blitt til stor glede for alle i familien
Så populær har den blitt at jeg har bestemt meg for å lage Puff Daddy's baby også.Egentlig hadde jeg tenkt å prøve meg på noe som var hakket mer avansert denne gangen, men greit å ta det litt rolig i begynnelsen av strikke-karrieren. Men når den er ferdig skal jeg prøve meg på denne tenkte jeg (også fra pickles). Greit å ha planene i orden;) 

Kjekkas-genser heter den. Ganske passende spør du meg! Blir helt perfekt når min lille kjekkas skal møte høsten.

                             Klem fra


4 kommentarer:

 1. Så fin halsen ble. Den genseren var jo supersøt. Gøy å strikke litt til lillegutt også. Skal nok inn på pickles å se litt jeg også. Den jakka mi er nok et langtidsprosjekt merker jeg.

  SvarSlett
 2. SÅ FIIIIIIINT!!! du er flink :-) Jeg har også lyst å strikke den puffen- den er så herlig.. men jeg ga opp ganske fort da jeg innså at jeg ikke KAN strikke.. haha...

  Elsker bloggen din- du er utrolig kreativ.. *digg*

  ha en god lørdag :-) klemmer

  SvarSlett
 3. ååå, her var det mye gøy og spennende:)
  For en puff du har stikket..Elsket den..Ønsker meg en slik en, kanskje hinte litt til mamma*ler*
  Også så koselige ord du la igjen inne hos meg, takk for det:)
  Blir hoppende glad skal du vite.
  Ønsker deg en superduper søndag videre:)

  SvarSlett
 4. du er jo skikkelig strikkeguru! så fin puff, og utrolig fint sjerf!

  høres ut som en skikkelig koselig klubb, akkurat det er noe jeg savner om dagen, men baby setter litt stopper for mye kveldsbesøk:)

  inni min puff daddy har jeg en rispose for å holde den på plass, inni en lærpuff jeg hadde fra før, men tror det funker veldig greit å surre sammen en dyne rundt en stooor pose ris med hyssing, så det blir litt hold:)

  SvarSlett