torsdag 25. februar 2010

♥min sofakrok♥

Etter oppfordring fra den fantastiske bloggen Gun hip, swollen lip om å vise frem sofakroken sin kommer da et innlegg om nettopp dette:) Selv om jeg periodevis tilbringer en god del timer i nevnte sofa krok er det absolutt ikke min favorittdel av huset  sånn interiørmessig. Etter at lillegutt kom i alderen hvor han skal fingre med alt som er i fingrehøyde er den også blitt relativt ribbet for stæsj og pynt. (Se vinduskarm;))Sånn; følte bare for å komme med en "unnskyldning" for en relativt kjedelig sofakrok før jeg satte i gang. He he...


Sofaen kommer fra Bolia og er vel ca 5 år gammel og har ikke eldes med spesielt stil: mye takket være at bikkja tilbringer mesteparten av sin våkne og sovende tid i nettopp sofaen. Hvem kan vel nekte denne lille vennen noe som helst?


Ellers er vel sofakrokens store pluss de store vinduene med den fantastiske utsikten, noe som igjen fører til relativt dårlige bilder dessverre.
Det jeg er minst fornøyd med er vel sofabordet: et lack bord fra ikea av billigste sort og for å gjøre det enda mer tragisk er det satt på lekre hvite plast-hjørner for å hindre ulykker med små barnehoder og hylla under bordet er fjernet av samme grunn. Jeg er på utkikk etter noe nytt, gjerne fra loppis. Tror en kiste kanskje hadde vært fint???Er inne i en strikke-periode nå så kurven med garn står klar... Og her ligger mine fine nye puter!Utenfor venter terrassen på varmere tider...

Så dette var min ikke så spennende sofakrok;)

Klem fra

3 kommentarer:

 1. Hei Trine :))Nå har jeg sittet og beundret de herlige ullputene dine som ser ut som steiner. fantastiske er de!! Jeg har sett noen sånne i forskjellige interiøblader og de er svindyre!
  Dine er minst like flotte og sikkert billigere siden du har vært så kreativ å lage dem selv.
  fargekoden på min maling er følgende : NCS S 3020-B30G Flott frage på sofaen deres forresten!
  Ha en god helg! Klem fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 2. Forstår godt at det er best å ha en litt "minimalistisk" sofakrok når man har en liten gutt med lange fingre:) Jeg har en gutt på 6 mnd, så vi har ikke kommet til plukkealderen helt enda:) Putene er jo helt fantastiske!

  SvarSlett
 3. haha. så ryddig har det aldri vært hos deg ass. imprignert. fin blogg.

  SvarSlett