fredag 12. februar 2010

♥Nå er våren kommet!♥


Jeg ble litt inspirert av gradestokken i dag jeg, og trodde et øyeblikk det var vår. 15 varmegrader er det lenge siden jeg har sett utendørs! Gid, det var så vel! Sola stod og stekte på sørsiden, men på andre siden av huset viste den 11 blå, men det er jo greit å fokusere på det positive:)

Resultatet av denne vårlige stemningen ble ihvertfall dette:
Hvis vi tar en liten titt ut viser det seg at våren er et lite stykke unna, men vi er ihvertfall på rett vei:)

Jeg fant disse miniatyrflaskene på mestergrønn rett før jul og selv om jeg ikke ante hva jeg skulle bruke dem til spurte de så pent om å få bli med meg hjem at jeg kunne ikke si nei. Blomstene er sagd ut av plexi og metall (sølv og kobber) med karomail (farget pulver som er smeltet på overflaten), og var egentlig tiltenkt et liv i smykkebransjen, men slik skulle det altså ikke gå:) "Stilken" er lagd av fargerik blomstertråd fra panduro. Innimellom ser du også noen ekte blomster, som er presset og laminert. 

Så nå kan våren bare komme!

Avslutter med et bilde av verdens vakreste hund som sitter og lengter etter tider da man tilbringer dagene utenfor vinduet...

2 kommentarer:

  1. 15 varmegrader i sola, så deilig. Kan vel sitte på verandane deres da. Må nok innrømme at jeg juksa litt med den kjolen og kjøpte pakkeløsningen på Linneus ja, thi hi...

    SvarSlett
  2. Så kule blomster – og perfekt bruk av miniatyrflaskene. Flate så deilig med litt sollys og varme (alt er som kjent relativt) igjen.

    SvarSlett