lørdag 27. februar 2010

♥gammelt nytt -på nytt♥

Denne fikk bli med meg hjem fra årets mammut-salg: 

gammelt nytt - på nytt av Jannicke Kråkvik og Allesandro Orazio.

Når man svir av en god sum på interiørblader med jevne mellomrom er det ikke til å komme unna at man har sett en god del av tipsene fra før, men likevel var det noen som var nye for meg, og ikke minst er det morsomt å ha en inspirasjonsbok å bla i:) Så denne anbefales!

Her er mine favoritt-tips:
Et noe overraskende sted å plassere en blomst: i dobørsten!Heng mange ulike lamper sammen! Hadde jeg gjort det hjemme hos meg hadde jeg nok valgt en liten annen stil på lampene, men definitivt kult!Her har en billig ikea-sofa blitt ny ved å trekke om alle putene i forskjellige stoffer. Lekkert! Jeg har tenkt å gjøre noe lignende med mine gammeldagse manilla utemøbler. Jeg tror jeg skal male de mørkegrå og finne store fine puter i mange forskjellige knallfarger. Gleder meg til sommeren!Tallerkenhyller har lenge vært en trend i interiør-verden, men denne var ny (ihvertfall for meg). Her har en magasinholder blitt tallerkenhylle. Me like!Ta en trebit, bor hul, fyll hullet med et reagensrør og vips! en helt spesiell vase!Nå er det godt mulig jeg har tråkket over noen grenser når det gjelder copyright og sånne ting.Veldig usikker her; noen som vet? Men siden boka ikke er ny og det allerede har vært vist bilder fra den i diverse magasiner og dette mest av alt er en reklame for den velger jeg å la det stå til! Løp og kjøp!

                                    Klem fra

2 kommentarer:

  1. Mulig copyrighten er tråkket på en smule, men hvis det var min bok ville jeg bare vært glad for den fine reklamen. Du får neppe noen problemer med forfatteren for å gi gratis reklame for boka:) Jeg sto faktisk og bladde i den selv på bokhandelen i dag.

    SvarSlett
  2. Det var en artig bok! Den tror jeg jammen meg blir mitt neste kjøp også!

    Likte den lampe samlingen - men blir nok litt for mange eletriker jobber for å få det til :)

    Ha en fin kveld!

    SvarSlett