mandag 8. februar 2010

♥kjøkkenet mitt♥


''Mitt favoritt-rom i huset er kjøkkenet! Det er mulig det har noe med den utrolig forandringen som har funnet sted siden vi tok over også. Spyrosa farge på kjøkkenskapene er definitivt originalt, men ikke noe jeg vil anbefale av den grunn. Den originale kjøkken-innredningen fra 50-tallet var fortsatt i god behold da, så etter litt spraylakkering har den fått en ny vår. Isblå er vel heller ikke den mest vanlige kjøkkenfargen, men jeg synes den passer kjøkkenet helt ypperlig. Kjøkkengardinet er forresten et sjal jeg kjøpte til bryllupet mitt. Er ikke så stor fan av lyse farger i klesveien (bortsett fra til bryllup selvfølgelig) så derfor egnet den seg bedre som gardin synes nå jeg!


Fargen passer jo også ypperlig til en av tingene som kniver om topplasseringen på ønskelisten min, nemlig denne:
Siste prosjektet mitt har vært disse krydderhyllene som har gjennomgått en decoupage-makeover og nå lever et blomstrende liv i marimekko-verdenen.

Flere kjøkken bilder...2 kommentarer:

  1. Synes krydderhyllene ble fine jeg. Må nok prøve på på litt decopage jeg også.

    SvarSlett
  2. Ja, de tar seg godt ut når de er stappet med flasker og krydder, ikke så fine uten;) Men decoupage er genialt. Mulig du må svare på en support-telefon senere i kveld. Har litt startproblemer med diverse... Skal prøve meg på nerden i huset først, men hvis han ikke kan hjelpe så er det mulig du kan. Huff, ikke så greit med disse data-greiene....

    SvarSlett