onsdag 10. februar 2010

♥papirvimpler og annet epla-stæsj♥

Jeg var så heldig å få verdens søteste lille pakke i posten i går. For dere som ikke har oppdaget epla enda er det på høy tid å sjekke den ut.  Her kan man virkelig se hvor mange flinke kreative mennesker som finnes i Norge! Jeg falt så for papirvimplene til Erika Tysse.Og nå er de kommet opp i vinduet på rommet til lillegutt. Jeg synes de gjorde seg godt der jeg!

 


Etsy er jo den engelske varianten og her finnes virkelig alt mellom himmel og jord. Problemet her er bare at siden er blitt litt for stor. Det hadde virkelig tatt flere år å gå gjennom godsakene som finnes her. Og så er det jo litt stas å kjøpe norske produkter synes nå jeg!

Her er noen andre produkter som står på min epla ønskeliste:

Vakker hjerteskål fra blåstMorsom dinosaur-bamse fra blåbærSuperlekker skål fra Camilla Hounsell Design laget av resirkulert lampeskjerm.

Ellers håper jeg dere tar en titt innom min side også. Jeg sitter og legger ut ting i dette øyeblikk så det blir stadig mer her:)"What would you attempt to do if you knew you could not fail?"

3 kommentarer:

 1. Så søt papirvimpel. Lager et innlegg om Eplabutikken din nå jeg.

  SvarSlett
 2. Hei på deg og tusen takk for søt kommentar inne hos meg :-)

  Heia Epla sier bare jeg- er helt fantastisk :-) Når jeg skal hjem til norge i mai må jeg virkelig hamstre ;-)

  Og ja- det finnes drivved beis- verdens beste oppfinnelse per dags dato ;-) Den er fra Lady interiør :-)

  Flott blogg du har- her kommer jeg tilbake :-)

  Klemmer

  SvarSlett
 3. Jøss, så gøy at du har begynt å blogge! Jeg er glad jeg sjekka bloggstatistikken min akkurat når du hadde vært innom herfra :)

  Og JIPPI for eplabutikk. Måtte shoppe bitte litt med en gang, gitt, hehe. Følte meg også såpass inspirert at jeg måtte skrive et lite innlegg. Håper det går greit at jeg lånte bildet fra eplabutikken din. Bare si ifra hvis jeg skal ta det ned. :)

  Klem

  SvarSlett