onsdag 24. februar 2010

♥nye puter♥


De siste prosjektene mine har vært preget av at våren nærmer seg, men med dette prosjektet ser det ut som jeg har tatt innover meg at vinteren nok blir en stund til... Våknet opp til 23 minus i dag så da er vel ikke det en så oppsiktsvekkende påstand å komme med akkurat. Grå ull-puter; kan det bli mer anti-vår?Putene er ikke min design. Så noe lignende i et interiør-magasin for en stund tilbake, og nå ble de endelig satt ut i live. De lysegrå er sydd av ullfilt, mens den mørkegrå er en tidligere ullgenser som jeg ikke likte så godt. Den ble hivd i vaskmaskinen og kom ut i krympet og tovet versjon.

Halsen og ermene på ullgenseren er også tatt i bruk, som henholdsvis hals/pannebånd og pulsvarmere så dette er gjenbruk på høyt nivå:)
Ønsker dere alle en nydelig vinterdag (så sant dere har mulighet til å tilbringe den inne i varmen og kikke ut)!

2 kommentarer:

 1. Super kule puter,flink du er:)
  Så koselig at du likte sofa-kroken min, ja, det er mur. Vi er så heldige at vi har en 6 meter høy murvegg i store deler av leiligheten, det er herlig*ME LOVE*
  Stue bordet er kjøpt på...IKEA (faktisk) og heter Liatorp.Er noen år siden vi kjøpte det men tror nok de har det der fortsatt:)

  Ha en super herlig dag:)

  SvarSlett
 2. Hei hei! Så kjekt at du er med! :)) Og enda bedre så fant jeg veien til deg. Fant ikke noe følger liste hos deg så da legger jeg deg ti lbloggrollen istedenfor :)
  HA EN FIN DAG!

  Sånn puff må jeg også lage - de er jo bare helt herlige!

  SvarSlett