tirsdag 9. februar 2010

♥Klokker...♥

Å si at jeg samler på klokker er vel muligens en liten overdrivelse, men jeg har ihvertfall en stor forkjærlighet for dem. Så da jeg var innom den lokale bruktbutikken i går måtte nesten denne få bli med hjem.
Ikke akkurat en antikvitet men...

Ellers har jeg flere hjemmelagede klokker i huset også. Denne er lagd av aluminiumsplate som jeg har boret et hull i på midten og da festet urverket gjennom det. Fås kjøpt på f.eks Panduro eller Sløyd-detaljer. Tallene er ferdig kjøpt og har fått et strøk med hobby lakk. Denne står på do!
Ellers kan man vel egentlig lage klokker av det meste. Her har jeg blant annet blitt inspirert av den fantastiske bloggen Sjarmerende gjenbruk.


Den ene er en gammel smørsmelter som hanken er blitt malt til å matche kjøkkenet og den andre er et lokk til en wok-panne med en liten djevel på.

Ellers har jeg to relativt normale kjøpe-klokker. Denne er en internasjonal variant med London, New York og Hong Kong-tid. Ikke at jeg egentlig føler behov for å sjekke tida på de nevnte stedene så veldig ofte, men da har jeg ihverfall muligheten;) Den er kjøpt på Åhléns og tikker veldig høyt og er derfor plassert i gangen.

Den andre er fra Bohus og her er tallene limt rett på veggen, så denne hadde sikkkert vært enda stiligere hvis jeg hadde hatt litt større veggplass.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar