søndag 28. februar 2010

♥Nytt spisebord - hurra!♥


I ett år har jeg trålet "finn", bladd meg gjennom alle møbelkataloger som har dumpet ned i postkassa, lett på nettet, men forgjeves, forgjeves! Det perfekte spisebord var ikke å oppdrive noe sted, med mindre man ville ut med en sum man kan få en veldig ålreit bruktbil for. Og det var jeg altså ikke. Jeg syntes ikke kravene jeg stilte var så høye: ekte treverk, rustikk stil, stort, men ikke for dominerende. Hvor vanskelig kan det være? Svært vanskelig er svaret! Helt til jeg kikket innom home & cottage . Plutselig hadde jeg et luksusproblem: hvilket bord skulle jeg velge??? Kunne tatt de med meg hjem alle sammen hvis jeg hadde plass!



Løsningen ble at mannen i huset fikk velge. Siden det er jeg som står for 99% av både shopping og initiativ til forandringer i hjemmet gir jeg han vetorett de få gangene han er engasjert i sånne ting:) 



Lurer på hva som har vært dets tidligere liv? Bordplata er laget av resirkulert ask. Ser nesten ut som det har vært et gulv? Sjarmerende ihvertfall!



I bakgrunnen her kan du forresten skimte speil-kommoden jeg fant på finn gis bort for en ukes tid siden. Den har dessverre måtte skille seg fra speilet sitt inntil videre, men har ihvertfall blitt oppgradert fra kjeller til spisestue så syntes den får være fornøyd. Grønnfargen på detaljene som jeg syntes var temmelig gyselig da jeg hentet den viste seg å passe perfekt sammen med stol-putene og nesten perfekt sammen med tripp-trapp stolen så den får bli sånn inntil videre.



Ellers har det havnet et par nye produkter i min epla-butikk som ikke er smykker. Ble inspirert av bloggen "midt på jorden" og satte i gang med produksjon av lp-skåler. Veldig enkelt å lage, men selvfølgelig enda enklere å kjøpe!





11 kommentarer:

  1. gratulerer med nytt spisebord, det var helt fantastisk fint :D

    SvarSlett
  2. Wow,det spisebordet var jo bare super flott. Skåler av lp-plater ja. Er utrolig hva folk kommer på. Ta en kaffe til uka. Jeg har jo ferie:-)

    SvarSlett
  3. Kjempe flott spisebord...

    SvarSlett
  4. OI- jeg er forelsket!! i bordet ditt dersom det skulle være noen tvil om den saken :-) fantastisk!!!

    heldigen :-) klemmer fra Wien

    SvarSlett
  5. Virkelig et lekkert spisebord!!!

    SvarSlett
  6. Så vakkert bord! Mannen din har god smak :-)

    SvarSlett
  7. WOW! Gratulerer med nytt spisebord! Det er kjempe-lekkert!!! Koselig spiseplass dere har:)


    Klem
    Anette:)

    SvarSlett
  8. Flink til å velge den mannen din:) Et veldig flott valg:)

    SvarSlett
  9. fin spiseplass!
    det bordet var bare kjempelekkert! skjønner godt at du falt for det!


    klem beate

    SvarSlett
  10. Har samme dilemma selv...og er fortsatt på leting...

    Ha en fin kveld!

    SvarSlett